Μετά την ΠΑΣΚΟ και η ΔΑΚΟΑ εκτός των εκλογών του Ο.Σ.Αττικής ;

Σύμφωνα με πληροφορίες του dentalists και η δεύτερη παράταξη του προεδρείου σκέφτεται σοβαρά να μην κατέβει στις επερχόμενες εκλογές του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής . Τις τελευταίες μέρες έντονος προβληματισμός φαίνεται να υπάρχει στις τάξεις της ΔΑΚΟΑ (παράταξη του απερχόμενου προέδρου που στηρίζεται από τη Νέα Δημοκρατία) .

Οι εκλογές πλησιάζουν και οι φωνές για μη κάθοδο στις επερχόμενες εκλογές φαίνεται ότι ολοένα και πληθαίνουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν 3 διαφορετικές ιδέες για το μέλλον της παράταξης .

1. Κάθοδο στις εκλογές με το ίδιο σήμα αλλά μάλλον χωρίς προτάσεις και πρόγραμμα

Οι υποστηρικτές αυτής της ιδέας φαίνεται να είναι κυρίως τα παλαιά στελέχη της παράταξης . Θεωρούν ότι το brand name μπορεί να δώσει ψήφους ακόμη και αν δεν παρουσιάσουν καθόλου πρόγραμμα για τις εκλογές

2.Μη κάθοδο στις εκλογές

Η δεύτερη πρόταση είναι η παράταξη να μην κατέβει καθόλου στις εκλογές . Αρκετοί θεωρούν ότι η κάθοδο στις εκλογές χωρίς πρόγραμμα θα είναι καταστροφική για την παράταξη στην πιο κρίσιμη περίοδο για τον κλάδο.  Για το λόγο αυτό τονίζουν ότι πρέπει διακριτικά να σταματήσουν και να προσπαθήσουν ορισμένα στελέχη να περιληφθούν σε άλλα ψηφοδέλτια .

3. Μετονομασία στα πρότυπα της ΠΑΣΚΟ

Η τρίτη πρόταση που φαίνεται να έχει πέσει στο τραπέζι είναι η οριστική μετονομασία της παράταξης με τρόπο αντίστοιχο της ΠΑΣΚΟ . Θυμίζουμε ότι η ΠΑΣΚΟ έχει ήδη μετονομαστεί σε ΣΟΑ. Σύγχρονοι Οδοντίατροι Αττικής .Η επικρατέστερη πρόταση για τη ΔΑΚΟΑ φαίνεται να είναι η μετατροπή της σε ΚΟΑ (Καινοτόμοι Οδοντίατροι Αττικής)

Τις επόμενες μέρες θα μάθουμε την αλήθεια αφού οι παρατάξεις είναι υποχρεωμένες από το νόμο να δηλώσουν συμμετοχή στις εκλογές έως και 15 μέρες πριν αυτές διεξαχθούν

Comments are closed.