Συνεχίζεται ο πόλεμος μεταξύ των οδοντιατρικών συλλόγων . Κινδυνεύει με οικονομικό στραγγαλισμό ο Ο.Σ.Πειραιά

Εδώ και καιρό έχει ξεσπάσει οικονομικός πόλεμος μεταξύ οδοντιατρικών συλλόγων . Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής ζητάει επιτακτικά να περάσουν στα όριά του δεκάδες περιοχές του παραλιακού μετώπου της Αθήνας . Ένα τέτοιο γεγονός θα στραγγαλίσει οικονομικά τον δεύτερο μεγαλύτερο σύλλογο της Περιφέρειας , αυτόν του Πειραιά αφού κάτι τέτοιο θα έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση στο μισό των μελών του Ο.Σ.Π .

Στη διαμάχη αυτή η Ε.Ο.Ο έστειλε επιστολή και στους δύο συλλόγους , την οποία μπορείτε να διαβάσετε αποκλειστικά στο dentalists.gr πατώντας εδώ .

Τη δική του απάντηση στο θέμα έδωσε και ο Ο.Σ.Πειραιά . (διαβάστε την ανακοίνωση εδώ)

Μέλη του διοικητικού συβουλίου του Ο.Σ.Αττικής υποστήριξαν σε διοικητικό συμβούλιο ότι ο σύλλογος πρέπει να πάρει στη δικαιοδοσία του τις περιοχές αυτές υπολογίζοντας σε χιλιάδες ευρώ τα έσοδα που χάνονται καθε χρόνο . Εντούτοις ο Ο.Σ.Α χάνει πολλές χιλιάδες ευρώ από τα ήδη 5500 μέλη του , αφού σχεδόν οι μισοί δεν πληρώνουν τις ετήσιες εισφορές τους .

Σε αντίθεση η πρόεδρος του Ο.Σ.Πειραιά τονίζει ότι στον σύλλογό της δεν υπάρχουν μέλη που δεν πληρώνουν τις εισφορές , έχοντας δηλαδή καλύτερη διαχείρηση των οικονομικών του σε σχέση με τον Ο.Σ.Α

Comments are closed.