Τελικός ο οδοντίατρος ήταν … τοκογλύφος!!!

111Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Καλαμάτας καταδίκασε χθες και σε δεύτερο βαθμό τον Ιρανό οδοντίατρο για τοκογλυφία…κατ’ εξακολούθηση. Η κατηγορία ήταν ότι δάνεισε σε μια Καλαματιανή έμπορο και φίλη του 33.000 ευρώ σε επιταγές, ζητώντας της μετά να του επιστρέψει 43.000 ευρώ. Το εφετείο μείωσε την πρωτόδικη ποινή του κατά δύο μήνες, καταδικάζοντάς τον σε 14 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή και 3.000 ευρώ χρηματική ποινή (με το δικαίωμα αναίρεσης στον Αρειο Πάγο).

Ο Ιρανός οδοντίατρος εργάζεται τα τελευταία χρόνια στην Αγγλία, ενώ παλιότερα είχε κέντρο βελονισμού στην Καλαμάτα. Τα 33.000 ευρώ κατηγορείται ότι τα δάνεισε στην έμπορο διαδοχικά από το 2007 έως τους πρώτους μήνες του 2008. Η καταστηματάρχης στη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του υποστήριξε ότι της ζητούσε την αποπληρωμή σχεδόν τριπλάσιου ποσού από αυτό το οποίο της δάνειζε κάθε φορά.

Επίσης, σύμφωνα με τη γυναίκα, ο κατηγορούμενος την απειλούσε ότι αν δεν τον εξοφλήσει θα στείλει Γεωργιανούς να της σπάσουν το μαγαζί – ενώ απειλούσε και για τη σωματική της ακεραιότητα, λέγοντας μέχρι και πως θα βάλει να τη σκοτώσουν.

ΝΕΟ ΠΡΟΪΟΝ – ΦΥΡΑΜΑ ΤΕΛΙΚΗΣ ΕΜΦΡΑΞΗΣ ΡΙΖΙΚΩΝ ΣΩΛΗΝΩΝ SYNTEX
Μόνο στη Hellenic Dental Market σε τιμή γνωριμίας 29,00€

111

Comments are closed.